Uppdaterar vy. Var god vänta ...

Leveransvillkor

LEVERANSTIDER

Alla ordrar som inkommer till oss före klockan 07:00 på morgonen under vardagar och är betalda skickas samma dag. Alla ordrar som kommer in till oss under en dag och är betalda skickas nästa vardag.
Observera att vid betalningssättet postförskott kan det dröja upp till två vardagar innan betalningen kommer in.
Leveranstiden till Sverige är fem till sju arbetsdagar.

LEVERANSSÄTT

Paketleveranser sker via UPS. Du kan helidee följa paketleveransen online.

LEVERANSKOSTNADER

Leveransen är kostnadsfri från ett ordervärde på 79 euro.
För beställningar under 79 euro är leveranskostnaden 4,95 euro.
Alla angivna priser är inklusive lagstadgade moms.

LEVERANSBEKRÄFTELSE

Vi informerar dig via e-post så snart din order har lämnat vårt lager. I det här e-postmeddelandet får du transportörens spårningskod så att du hela tiden kan följa statusen för din leverans.

Allmänna villkor

Överst
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now